G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

Yeay !
posted at: Wednesday, 8 May 2013 | 11:06 am | 4 Love! | Your Opinion?


Akhirnya! Melaka oh Melaka ! Setelah sekian lama tercampak ke negeri orang aKhirnya aku balik jugak melaka. Thanks God! Selamat Sampai. Alhamdulillah. Ini ada sedikit santapan mata. Tengok lah, jangan muntah taw !


Pakai spect tu aku, baju purple tu Soleh, yang belakang pakai spect hitam tu Eddy dan Acap







 Yang kiri si kacak Eddy dan yang kanan si Sangat kacak Aku

 Pemandu kami, solehudin. . .


 Yang baju thailand tu Acap si perkasa


 Aku dan si perkasa


 Si kuat tidur, HAHA

Pemandu kami

Okay dah habis semua gambar perjalanan kami pulang. Kalau ada yang muntah tengok gambar ni semua, haha. Mungkin muka acap atau eddy . Hahahahahaha. Bytheway this the new appearance for my blog. Makan dua hari jugak nak siap. Fuhh, patah pinggang pinggang ni. Takde kerja nak buat, so edit je lah blog ini . End






4 Comments:

Blogger Maii Adinda said...

Da besar abang hafiz kita ni eh. hehe

8 May 2013 at 11:27  
Blogger Alysha Syahirah said...

Im follow your blog tuk kali ke berapa ntah selepas lysa tukar link bbrapa kali. If lysa follow nie, jgn lah remove lysa. Anyway. Apiz dah matang sesangat lysa tengok. Just lysa nie jep macam bebudak. I wish i can be like you. Mature and cool always.

8 May 2013 at 17:02  
Blogger Hafiz said...

hai lysa :D haha, im not a kid okayy! im 20 hehe

8 May 2013 at 19:40  
Blogger Hafiz said...

maii :) haha, memang besar dari dulu okayy :D

8 May 2013 at 19:40  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home