G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

Kawan dan Sahabat
posted at: Sunday, 19 May 2013 | 11:22 am | 0 Love! | Your Opinion?


Friend do care each other. Friend do help each other. Friend do everything each other. Kita dah kawan dari sekolah. Kau susah aku tolong. Aku susah kau tolong. Macam tu lah kawan. Bila kita nampak keburukan dia. Kita tegur. Bukan maki. Bila kita tahu perangai dia censial. Kita tegur. Bukan ubah dia. Kalau dah dia macam tu. Kita kene belajar biasakan diri. Erti kawan bagi seorang lelaki berbeza dengan perempuan. Sebab tu perempuan selalu berpuak. Sikit sikit "tanak kawan kau lagi!". Itu perempuan. Kalau lelaki lain. Jauhhhh sangat lain dia. Bila sorang buat hal. Kita sound. Agak lebih sikit pukul, gaduh. Tapi lama lama kawan balik. Gaduh sekejap je. Bagi lelaki kawan itu sampai mati. Kawan lagi penting dari awek. Kalau awek cakap "kenapa you pentingkan kawan you?" jawapan dia senang dan mudah. " sebab bila tayar i pancit bukan you yang bukak tayar i" "bila i accident bukan you yang datang tempat kejadian tolong" dan bila i susah you just cakap 'sabarlah sayang' kalau kawan dia akan datang dan tolong. Ini bagi yang berawek lah. *ehemmm* macam gua lain. Gua single. Hahaha. Ini serius, haha. So for today saja nak cakap pasal erti kawan. After Family, Friend is the most important for me. Guys! i cant wait this 22 Mei. Trip to Sagil. Yeah memang orang yang baca ni rasa macam "elehh, sagil je pun" Bukan tempat yang kiteorang pergi tu penting. Tapi pergi dengan kawan kawan tu yang penting. Untuk kenangan bersama. Hehe. Ayat dah macam apa je .Ada sedikit santapan mata kat bawah ni. (Mohon jangan muntah) End


Men kick friend like a football but it never cracked, but women treat it like a glass and it become a pieces

Labels:


The Past
Home