G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

F to the M
posted at: Tuesday, 5 June 2012 | 3:00 am | 0 Love! | Your Opinion?


Hello peeps. 3 AM im still awake ^ ^ *sebab jam tangan tenang ni baru evening. Uhuks uhuks *batuk* Ada orang sebut nama kita la kat belog dia. FM  die sebut sebut nama kita pulak. SIAPA FM NI ? ohh oakay pergi dekat atas ni yang tulis I HEART THEM :) dia ada kat situ. Hei budak gemok, you always busy right ? Saya sangat melindui kamu weh :') Macam pelik kan ? Rindu la nak gegelak OTP. I hope one day you call me. Kesian kan dia kene short sem *tak patut kesian. Eleh padahal berjalan sini sana je kerja kann ! Grr, budak gemok seorang ini sangat suka berjalan. End..

The Past
Home