G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

Nicknamed baru aku -,-''
posted at: Thursday, 17 May 2012 | 12:28 pm | 2 Love! | Your Opinion?


Bibik ! bibik ! bibik. This a nicknamed for me. Annoying nye. Yes ! i'm working with my motherr and fatherr. Why ? Memang la kerja senang tapi ni kerja plaing rileks.  Bila ajak keluar je aku akan cakap "Aku tokley keluar la wei " and korang pun macam "Haa ? Kenapa ? " Bila aku bagi jawapan korang punya tindakan riflek korang ialah "HAHAHA". Apa jawapan aku bagi samapai die orang gelak sakan ek ? The answer is "Sorry wei aku tak dapat keluar sebab aku kene kemas rumah" Erkk Mr MaMa la kau Tenang !  Salah ke kalau aku mengemas rumah ? Tak mengapeee. Aku bertauliah punyee bibik okayy ! Ada kelulusan dalam bidang akauntansi ! Ingat senang ke nak dapat ? Before end nak kongsi satu cerita. Semalam HARI GURU kan ? Kami ex pelajar SMKTM pergi sekolah untuk melawat cikgu. Thenn ! kami di halau oleh pengetua baru yang agak macam setupid tu. First die orang hantau guard muda yang kecik molek. Tapi tak jalan. Sekali ada sorang ni. Memamng amat puaka since sekolah di bina lagi. Berbadan besaq ! Menakutkan. Halau kami. Ehh nak tanak kene ikut mat ! Takut di hempapnye kami. Bertapa sadisnye hiduo semalam -,-''




2 Comments:

Blogger Maii said...

kan kan kan
apa salahnya boy kemas rumah :)

17 May 2012 at 22:22  
Blogger Hafiz said...

yezaaaa ! ape ke salahhnya kalau mengemasss. tak dosa la kann

18 May 2012 at 03:43  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home