G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

a to the lone
posted at: Friday, 2 March 2012 | 2:10 am | 8 Love! | Your Opinion?




Penat sangat. I'm tired, because of you. Setiap hari kene tunjuk depan kau yang aku okayy. Kene tunjuk yang aku boley teruskan hidup. Oh godd ! I'M OKAY OUTSIDE BUT BADLY HURT INSIDE. I've no one to share bout this silly things. Everyday aku selalu suruh orang sabar dengan masalah dia orang. But sapa yang nak cakap sabar dengan maslah aku ? Even if there is a bullet in my tummy. When you ask me if i'm really okayy or not. The answer is OKAYY. Aku seorang yang tak reti cerita masla sendiri. Sebab maslah aku akan jadi remeh. Even benda tu actuallly besar. Bila part nak cerita kat orang, benda tu jadi kecik.Tak tahu kenapa,  budak yang bernama Hafiz ni seorang yang malu untuk kongsi masalah sendiri. Smile is the best way to show others yang aku memang okayy. Heloo ! ada sesiapa yang boley tolong aku takk ? Bila masala datang. Aku, duduk sengsorang. Duduk kat taman. Tengok bintang. Jerit sorang sorang. Penat jadi camni. I wish one day, ada la orang yang boleh memahami aku. Please god, give me strenght...

8 Comments:

Blogger CeriteSiGadis said...

This comment has been removed by the author.

2 March 2012 at 20:05  
Anonymous Fynas said...

Sabar ye wak ! Everthing gonna be okey :)
Haha ! bg lirik pulak !

2 March 2012 at 20:07  
Blogger Maii said...

:D

3 March 2012 at 07:18  
Blogger Hafiz said...

Awakk.. thanks kayy.. hee

6 March 2012 at 21:59  
Blogger Hafiz said...

Maii.. hello there

6 March 2012 at 21:59  
Blogger Hafiz said...

Awakk.. thanks kayy.. hee

6 March 2012 at 22:02  
Blogger doompiegurlnut said...

sentiasa ingat ALLAH. okay kalau kita serahkan segalanya kepada-Nya pasti hati kita akan tenang. :)

14 March 2012 at 00:29  
Blogger Hafiz said...

Iyup :) allah sentiasa ada

20 March 2012 at 11:45  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home