G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

Facebooker zaman sekarang,,
posted at: Friday, 20 January 2012 | 7:39 pm | 2 Love! | Your Opinion?




                                            *Sorry saya tak secomel awak

Apew maksud semua nie ? Yeahh. Ini apa yang budak zaman sekarang buat. Letak Pic kat Facebook then kat bawah letak ayat pasrah. Saya tak secantik awak. Saya tak secomel awak. Kenapa tulis ayat macam tu kalau dah memang tak lawa. Even kau lawa pun kenapa still kene letak ayat macam tu ye kawan ? Owhhh, nak belas ihsan dari khalayak ramai ka ? Dengan cara ni korang boley dapat banyak liker ? Beribu komen ? Ermm, talk about komen and liker. Teringat satu ayat " SEMAKIN DALAM LURAH, SEMAKIN RAMAI FRIEND" yeahh, paham kan ? This for girls yaw. Selain buat ayat pasrah, korang girls guna kan body nak perhatian ramai. OH GOD ! What in the world was happening to all of you ? Betul la ape orang kata. Dunia nak kiamat. Aku bukan lah ustaz or imam yang nak menegur orang. Tapi just nak menegur je beb :) Terasa ? LET IT BE ! End...

2 Comments:

Blogger Mohammad Abu Bakar Kamal said...

herrmmmm aplikasi FB tu tak salah.. yg salah ialah manusia2 yg mnggunakan FB tu!

20 January 2012 at 22:56  
Blogger Hafiz said...

Yeahh, that right braderr :)

21 January 2012 at 00:02  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home