G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#82 December
posted at: Tuesday, 13 December 2011 | 4:56 pm | 1 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum 

"Kenapa kau tinggal kan aku ? "

"Wei, aku sayang kau. Sampai hati kau buat aku camni "

Antara status yang popular. Die tak sebijik camnie but semua berkaitan perpisahan. Kenape ? kenape ? lawak la korang nie. Kenapa perlu bagitahu semua orang ? Artis ea ? Dah bape kali dah aku cakap wei. Nak jadi artis kew ? :) Sorry to say but korang sumpah FUN.. Sekarang nie memang musim kan ? Macam cendawan tumbuh lepas hujan wei. Menimbun nimbun tulis status sentap macam nie. Aku rase DECEMBER nie memang musim CLASH la ek. Tapi korang degil la, kan bruno mars dah cakap, Easy come easy go. So korang cool je la. Jangan gelabah sangat la wei. Life must go on. Hidup ni panjang lagi. Tak mati kau hidup sorang :) Percayalah~

BUT SOMETIME ADEW GAK YANG HAPPY:

"Setahun sudah kite bersama. Tengs sayang"

"Today is special day ever "

Tak semua yang sedih bila DECEMBER hadir. Sambut anniversary dengan pakwe makwe yang tersayang. Okay boley cool and chill lagi But aku tak paham satu je. Kenape bile dah sayang tu korang cakap 
"i love you sangat lah babi oi " kenapa perlu camni ? Kau da la sayang orang tu, pastu kau babi kan die. Hahaha. Nasib baik lah ALLAH tu tak makbul kan doa kau, Kau babi kau pakwe or makwe kau then  POOOMM ! die terus keluar bunyi annoying , terus jadi babi, Kau sayang die lagi tak lepas tu ? Absolutely not kan ? So bercinta pun jangan lah pelik sangat. Kalau nak pk balik tajuk tade kene mengena ngan post. wateva :) happy reading, leave a comment yahh. bye



1 Comments:

Blogger Maii Yusre said...

efbee tempat hangat untuk luahkan rasa :DD

14 December 2011 at 16:53  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home