G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#80 My two heart
posted at: Monday, 12 December 2011 | 2:48 am | 3 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum

Die nie gilew. Bile kol je mesti start ngan cerita yang pelik. "Hello nak carik FIONA boley ? " baru intro dah gelak sakan. Pastu borak borak kedit pun tak merestui kami. Mule la nak abis :) Die nie kawan terbaik aku wei. Even dah cerita kat LINK YANG KAT ATAS NIE. But nak cerita gak. After BOYOT die nie lew tempat nak ngadu. Raes sekarang dah jauh dari aku, So jarang dapat lepak ngan diie. Biasa nya kan kalau kol die nie mesti gelak je memanjang. Budak nie paling tahan ngan perangai aku yang tah pape nie. Tengs ya FANA. Selalu bagi lagu lagu best. Aku suke minx lagu kat orang.Mase kol Ceritanye sikit but gelak nye BERLAMBAK LAMBAK. Kalau dulu sejam pertama aku second hour kekadang die. But sekarang memasing dah bz. BZ ngan hape ? Don't know. Dalam belog nie pun banyak cerita pasal budak gemok gendut buncit yang tak betul nie.  Tekan nama die kat atas tu kalau nak tengok die :) Today tak kutuk die pun :) BAIK TAK KITE ? LOVE YOU FANA <3

Nie pulak kawan aku yang paling gempak. Pergi memane pun mesti dengan die. Dulu zaman memude dulu keje pun dengan die. Nasib baik la tak further study ngan die jugak. Kalau tak mesti lagi triple miple best kan yot. Aku panggil die boyot. Sempoi steady cool. This three word mang sesuai dengan die nie :) YOT AKU TAWU KAU DEW PROB. SABA WEI SEMUA DUGAAN. Jangan give up tawuukkk ! Kau kuat. Biar orang tataw ape kebaikan yang kau buat Tapi yang atas tu tawu yot. So ? kau cool jela. Aku salu nganjing kau. sorry semua tu nak enjoy je. KAWAN KAWAN SEMUA BOLEY KAN ? so cool je ea kene nganjing. Dalam reramai kawan aku kau yang paling kuat pernah aku jumpe yot. Sayang kau jugak. *sumpahgelinakcakapsayangkatkau. 

TWO PEOPLE YANG SANGAT IMPORTANT. bRUNO MARS CAKAP EASY COME EASY GO KAN ? Tapi die orang nie tak same macam bruno mars.
Erm nak say sorry kat budak yang aku minx lagu tadi. Maybe care aku buat kau marah. I'M SO SORRY.
Hepi bile tawukk kau tak benci aku :) A BIG THANKS FROM ME. :)
Thats all,. END.

3 Comments:

Blogger Maii Yusre said...

Bestkan bila ada tempat nak kongsi cerita ni :DD

12 December 2011 at 03:20  
Blogger Hafiz said...

Yup of koz mai, hei mai where your FB ?

12 December 2011 at 03:27  
Blogger Maii Yusre said...

Jarang online effbe nanti kalau free saya add okey. Lagipun line kat sini nazak :DD

12 December 2011 at 03:58  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home