G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#75 Budak zaman sekarang
posted at: Wednesday, 7 December 2011 | 2:02 am | 12 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum

BANG BZ TAK ? TOLONG LIKE NIE KEJAP BOLEY ? What in the world was happening ? Nak jadi artis ea kau dik ? Aku nie ngah syok men gem kau antau kan chat sebegitu ? Tekejut abang.. #bajettuadanmatang. Kadang kadang budak zaman sekarang nie bukan minx tolong like pic but status pun minx tolong like. Aku sirieeess tak paham budak nowaday. Yela BRUNO MARS pun cakap yang beatiful girl nie adew kat around the world. So ? korang dah cukup cantik dah. Takyah nak MENAGIH simpati kat orang lain taw. Kalau dah tade orang like tu tak bermakna korang tak top. Tapikan korang nak top top nie nak pegi mane wei ? Nak jadi artis ea ? PUBLISITI MURAHAN ? FB nie banyak kegunaan ye. Bukan tempat nak kan publisiti murahan. Kawan kau, tu diaaaa ! beribu ribu. Tapi yang kenal pun bape kerat je kan. Pastu wat status, then yang like 100 ORANG. Mesti bangge gilew kentang la kau an ? Padahal nak dapat bende tu kau IM orang je. "BZ TAK ? TOLONG LIKE STATUS SAYA YE :) TENGS " Ayat sampah yang jijik aku bace. Yee aku nie sape je kan nak cakap korang macam macam. But kalau dah hakuuu kau libat kan. Mane boleh diam aku wei. Bile di tanye umor, haa baru form 2. Kecik pun dah camni. Bile besaq sat g cek pun dah tak larat nak habaq apa lagi kat hampa semua. Haa lorat kedah da keluaq baq anggg. 15 minit pertama kau update status, "KENAPE DIE TOLAK CINTA SAYA"
Oke aku bace pun boley la gelak sikit. Kesian kau budak ,senyum. Lepas tu tak sampai 10 minit adew lagi satu "PERGI MAMPUS KAU LA NAK G KAT LAKI MANA PUN " Aku pun dah mule meluat ngan kau. 3 minit lepas tu "Aku sayang kau lagi doeeee". Eh kau dah macam lembu la wei. Status setiap masa., Nak di marahkan karang di marah nye aku balik. NIE FACEBOOK AKU BUKAN APAK KAU PUNYE. The best part is ayat konon mat rempit. Kewwnaperr qau towlark cintew saiya inie,
Adew yang lagi pelik dari nie. Meluat aku ngan kau nie. Capital F for you yaa, Big L is written in your head. L stand for loser. Thats all. bye :)

12 Comments:

Blogger Leeza Zailan said...

saye suke post awk ~! hebad ~! and i'm also hate people being like this , uhh

7 December 2011 at 02:37  
Blogger Hafiz said...

Bende betulkan. kadang kadang budak kecik je pun. Dah nak jadi divaa. lawak pun adew. :) tengs for the komen

7 December 2011 at 07:33  
Blogger Maii Yusre said...

Awakkk like kita punya pic
pic yang baru bangun tidur petang2 tuh..ngeeehehehe
nama pun budak kecik..baru nak belaja2 jadi diva :DD
Layout baru eh :DD

7 December 2011 at 18:54  
Blogger Maii Yusre said...

Nak advice tak? Pi block budak tuh :D
Take it or leave it :DD
>.<

7 December 2011 at 18:59  
Blogger Hafiz said...

Yup membe yg edit this blog. tengs to her. dah block da pun diva diva hot tuuu. hehe. maii lame ilang ? mane pergiii

7 December 2011 at 20:08  
Blogger Maii Yusre said...

exam..
takan nak tangan kiri pegang pensil, tangan kanan pegang mouse.. mata? hehe

7 December 2011 at 23:15  
Blogger Hafiz said...

erkkk yela maii :) so skunk nie rajin la ye update ? :))

8 December 2011 at 01:00  
Blogger Maii Yusre said...

Tak jugakk hehe
Tenguk mood
Camna stady account, ok tak :DD

8 December 2011 at 01:20  
Blogger Maii Yusre said...

*study

Haha..suka penuhkan comment orang :DD

8 December 2011 at 01:22  
Blogger Hafiz said...

Hahaha. tape. komen sini bagi penuh. Akaun ? cool man ! yang susah ekonomiii. Hehe

8 December 2011 at 01:37  
Blogger Maii Yusre said...

buat ekomoni memang boleh tercabar minda :DD

lagi-lagi curve.. haishhh benci

8 December 2011 at 01:52  
Anonymous Maii Yusre said...

*ekonomi

ni la akibatnya..habis sekolah terus bungkus buku..eje pun da fail XD
Nampak sangat da ngantuk XD

8 December 2011 at 02:44  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home