G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#73 Adikk
posted at: Tuesday, 6 December 2011 | 2:44 pm | 0 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum

Memberi salam ialah sunat. TETAPI menjawabnye ialah wajib . Di keheningan malam, ruffedge kate la. tapi bagi aku dan adik aku malam tadi tak hening sangat la malam. Everyday, kami tidow late. SEBAB ? men game weiii. Castleville. Pernah denga tak ? mesti tak. Game FB la. Pengaruh kawan kuat beb. Mane plak aku nak layan game FB nie. Last last tumpas gak. Dah semua semua main. Lawak pun adew.Fikri nama di beri. Kenal tak sape FIKRI ? nampak tak kat atas nie adew  PERKATAAN SARANGHAE ? tekan je bende tu. siesly nanty korang kenall . Part of my family. Tawuk tak ape keje die ? DOKTOR LOVE. taw tak die rawat sakit ape ? LOVE. hebat tak die ? Hebat taik biawak la kiiii.  lawak je aku dengau citew kau wei. Malam yang ruffedge kate hening tu dah jadi lawak dahh. ko men bz lagi phone kau ea, orang tanye pasal masla cinta at kau. WEI DIRI SENDIRI TU TENGOK DULUU LA. 


Denga lagu nie jom :)

continue

Malam tadi tengah lepak sudenly denga, KNOCK KNOCK ! woaaa. yg best nye yang denga aku sorang je. Terus keluar umah aku. #kononberanisangat. Tanye iki die dengau ke tak. But he replied no. SERAM plak tibe tibe. Die yang berani terus takut. Then ayat yang tak pernah keluar dari mulut adik laki aku nie tibe tibe di luahkan dari mulut die "LONG JOM TEMAN AKU KENCING" macam mimpi pun adew. Lawak gile muke kau. Pastu kebetulan enset die masuk virus. semua gare gare lappy aku lew. skunk adew kat bengkel tengah repair. SHIT ! Oke sambung, bile nak tidow aku pakai earphone, then iki cakap "LONG LAGU ENSET KAU BUKAK KUAT WEI, AKU NAK DENGAU GAK" yelakan phone die dah tade lagu. adew tu adew but sikit. Then aku bukak kuat. korea keluar. then die yang mood nak tidow terus "LONG TAK MASUK AKU DENGAU LAGU KOREA" aku gelak macam orang tak pernah gelak neok muke die. Taik a kau kii. "KAU APEPASAL TAK DENGAU LAGU ENSET KAU" soklan nie aku tanye die. THEN. die jerit "KAU MENGANJING AKU KE HAPEE ? " kalau cakap je tape but dengan muke. aku bahagian gelak jee aaa. Malam penuh ngan ketawa. 




The Past
Home