G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#71 kemerapuan :)
posted at: Friday, 2 December 2011 | 9:56 pm | 0 Love! | Your Opinion?


ASSALAMUALAIKUM

Cuty sem..
Paling membosankan cuty tahun nie #macam dah 10 tahun cuty
Sebab ?
Yela membe lain sume kat U bile aku cuty, bile aku kat POLI sume sowh balik melaka segalakk.Tapi bile aku balik je sume masuk U balik. USELESS !
Rutin harian
Bangun tidoq,mandi,makan,tengok korea,makan,keluar,makan,tengok korea,makan,tengok tv,makan
OH GOD !
banyak gile makan. Adoi nak tunjuk kan betape buhsan nye dok umah

LOVE NEVER FAIL

Pernah dengar tak quote nie. Bende nie tipu gilew kot. love never fail ke ? Maybe if i show you this middle finger and made a little madness face the author will change the quote w from "NEVER" to "CAN" . For me la kan, love boley je fail. semua nye bergantung pada orang. first month is the best month coz that is the time you want to know each other. Masa nie sume baru tergedik gedik lagi, Yelakan baru nak kenal kenal satu sama lain. keseronokan tu maybe tahan sampai bulan ke 4 or 5.
After that, salah sorang akan buhsan then POM ! break. Masa tu baru kau kenal erti penyesalan.
Tapi tak semua camtu. Pandai jage la. Macam ternak lembu. kalau tak pandai mati lew die kan ?
same to love.For now I don't trust love. Still Searching for a true love. Love is not only for NAFSU. Love is not for FUN. Love is patient. The more we patient the result is POM ! awesome baiii. Tajuk today pun KEMERAPUAN so merapu lah pasal LOVE. 

LIFE IS NOT EASY

Quote yang nie aku sokong. Kehidupan nie memang susah. Tak macam dalam drama korea yang aku salu tengok. Kite taw ending die camne. Semua benda tersusun rapi. Kehidupan aku untok tahun nie agak miserable. Start dari lepas SPM agak banyak masla. luaran dan dalaman. Tapi lama kelamaan menjadi senang dan kemudian bile masok ke poli POM ! assignment macam bukit. Epal hijau yang aku cube kejar kat GUNUNG EVERST tu. Tak dapat aku capai. Terkandas kat tengah. Nampak tak bertapa useless nyew aku. Sekarang adew cita cita baru. Nak cuba berjalan dengan kaki yang aku adew nie sejauh yang mungkin. Adew jugak cite cite nak pergi over the sea. But yang river nie pun tak tercapai. Tanak la jadi macam Pak kadok. Akaun please be nice with me. i wanna prove to everyone that i can succes in that course. CIK FIKRI aku harap kau yang bagi aku sijil diploma aku. Tunggu la aku pendek !
Aku dah merapu banyak nie. Last word from me
HAPPY READING GUYS !
-end-



The Past
Home