G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#68 happines
posted at: Monday, 28 November 2011 | 10:00 pm | 0 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum
First of all today aku sangat lah epi coz my father bawak aku JENJALAN pergi A' FARMOSA
Even aku nie orang melaka 
BUT sekali pun tak pernah sampai situu
Best gak la, 
Banyak pic yang aku amik hee
Tak caye tengok la ni --> DI SINI
A lot of memmory have to remembered

Ape pahal kau nak bahan aku bile aku cakap aku minat JB ?
Take this middle finger la loser
Tade ke dose la aku nak minat sape pun
Duet mak apak kau pun tak berkurang kalau aku nak minat KPOP ke JB ke pape ke
AND ONE MORE THINGS
kau jangan berlagak baik nak tegur aku nie jahat la hape la ea
Sebab kau lagi terok, semayang pun tak penah
Jangan nak jadi macam orang alim kalau diri  sendiri macam FUCKER
Justin bieber fa la la
Nie tajok lagu yang aku pakai semalam
Banyak jugak yang nanye aku pasal lagu nie.
Best kan lagu nie, relax jee :)
important :
Blog my buncit tu kann da lapokkk
Hahaha, today itew update die tak update
So you are loser and im a winner :)
 i like it like that
Happy reading
-END-



The Past
Home