G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#62 UNTITLED
posted at: Sunday, 30 October 2011 | 11:28 am | 2 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum and a every good morning to all *Bajet forum
Nak cerita nie hari tu masa oral presentation aku wat forum
SERIUSLY AWESOME !!
Bukan nak belagak tapi sampai lecture sowh aku dan kawan kawan berhenti
Thats all for intro wei
Lame gile kan aku nie tak update belog :(
Belog nie dah macam haremm
Tak reti nak tuka template die kembali ke normal
BTW
siapa gerangan yang tulis at shoutbox aku tu
Yg ber nama "kkkkkkkkkkk"
Tak berani tulis nama apak kau ke anatttt !
aishhh suke hati haku lew nak buat ape ngan belog aku
cakap macam orang tade pegangan agama je
kalau berani tonjolkan la diri anda wahai penakot yang bodo dan malang
erkk, malas layan MR LEM
nie yang aku nak jerit kan kat setiap telinga orang yang aku kenal
Bapak gile buhsan siak masok poli
Kalau dulu rutin harian aku
BANGUN,MAKAN,ONLINE,TENGOK TV, TIDOW,KELUAR HANG
wuuuuuu, seronok nye zaman dulu. RINDU !
Tapi sekarang ?
Bangun, beratur nak mandi, pakai kemeja setiap hari macam orang ape, and the best part is assignment everyday.
Nampak tak corak kehidupan aku kat sini sangat lah BUHSAN !
sekarang aku nak carik telinga orang nak jeritkan benda nie
I'M BORED TO DEATH !
Rindu nak pegi sekolah rendah balik
^__________^
Raye haji nie aku balik rumah yang tersayang
Taw tak betapa hepi nye idop akuu :)
the D-day will come
Ermmmm, sebenarnye aku nak kongsi banyak lagi
TAPI, TAPI, TAPI.. . adew kelas yang banganggg
I got to go
Bye peeps
-END-

2 Comments:

Blogger EndyScenes said...

haha , kau igt kau sorg je yang bosan? aku lagi bosan la weyh!

30 October 2011 at 14:16  
Blogger 아핏 said...

hahahaha. kan senang hidup nie dah senang.. haha

30 October 2011 at 15:41  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home