G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#61 Pengalaman :)
posted at: Sunday, 16 October 2011 | 9:01 am | 4 Love! | Your Opinion?


HELLOW peep ! long tyme tak update ini beloggg. FUHHHHH ! berabuk kapok. Btw lately sangat lah bz dengan TEST, QUIZ and again TEST, QUIZ. Lecture nak bunuh aku la kalau camnie. Nampak pic kat atas tu ? erk sangat menyeramkan taww kawan kawan kuu. Nie masa malam drama. Amik pic with my "CLASSMATE" suddenly . adew benda lain nak bergambau sama ngan aku pule. Serammmm nieee ! gambar nie jadi HOT sekejap kat poli aku. Tak pasal pasal jadi TOP aku nie :) Pic nie kua kot kat poli nyew gerruupppp. MALU la saya awak buat camnie kat saye. Thats all yang nak share. Nak sambung wat assgmnt yang berkaitan EFEK MEMAIKAI KONTEK LENSE. Individual presentation, tension pasal present nie. arie arie nak kene present. Kalau adew sape sape yang adew link pasal contact lense nie kongsi kongsi la linkk oke :) JASA BAIK ANDA DI KENANG ! Btw this is my new template a little bit girly BUT who care. tengs to Leelou blog yang menyediakan banyak template yang menawan. BYE PAL !

4 Comments:

Blogger izzie izzam said...

ah! seram nyew..btw poly mne erk..ssb sye pown poly gak..:) uhu..comel blog ngat kan girl tdy..hehe :)

16 October 2011 at 15:28  
Blogger 아핏 said...

PTSB (politeknik tuanku sultanah bahiyah ) kat kulim kedahh :) erkk, bair lah saya nak wat blogg girlyy. grrrr

16 October 2011 at 19:25  
Blogger izzie izzam said...

uhu! yeke..jaoh gak eyh..eyh2 jgn lah mrah..xctually suke blog nih..comel..:)

17 October 2011 at 16:51  
Blogger 아핏 said...

Hehehhe budak manew nieee
Blogg takla sehebt awakkk

22 October 2011 at 19:03  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home