G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#60 2 hari 1 malam
posted at: Sunday, 18 September 2011 | 9:47 am | 0 Love! | Your Opinion?



Nampak gemok sebelah aku tu ? Ha thats guy Is our driver. Yeah kami bercuti g penang g air teerjun. The best part is there is NO teacher NO girls. Only guys. SYIOKKK gilee kot.

Pergi Jusco penang makan omelet rice nie *firsttimedenga. Akak tu dok kecek kelate ngan aku. Tak reti nak hias. Aku hias nasi aku sendiri.. Lawa tak ? hehe.


Kami pergi hotel HOLIDAY In semata nak buang ayaq, lepak, snap a pic. Hahah. Konon konon GUEST la. Masok hotel then lepak kat lobi. tengok tv. macam hotel apk sendiri. Fun meyh !

The best part is kami pergi pantai. LINDU SAMA LAWUTTT MA !

Macam macam la wat at Pantai tu. Mulekan dengan menulis. Adew yang tulis "BELACAN WIF KAK LIMAH " "I LAP U" macam macam la. Then kami jerit. Jerit la. Paham tak jerit ? Alaa kalau kite dew masla kite jerit pew yang tak puas ati. "IJAT KAU KENE LUPEKAN DIE !! " haaa camtu la contohh.
Nie ape orang panggil ? Anjing kan. Tapi kami panggil die Tony. Wahh kat penang berlambak Si Tonyy. Seram wei tengokk die malam malam.
Kawan bagi lagi banyak pengalaman yang menarik best dan seronok berbanding dengan awek. Awek boleh bagi kite ape la sangat. Last place yang kami pergi is lata bayu. AIR TERJUN. best sangattt ! Sejuk pon sejuk. Hehehe. Tak bersnap time tu coz phone tinggal at kete. Tengs Godd give friend to me..

-END-


The Past
Home