G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#58 BADIKA !!
posted at: Monday, 29 August 2011 | 12:38 am | 4 Love! | Your Opinion?




Monyet dan burung pasangan yang sweet kew ? Pelik kan ? tersangat pelik kalau kite nak kapel kan seekor monyet yang berada di darat dan seekor burung berada di udara. Last post aku adew nak ceritakan tentang BADIKA. Ingat tak ? Haaa apew itu BADIKA ? This story started like this. Aku adew kawan name die rahsia laa. "Aku boley dapat number die sendiri la wei" kata yang amat teramat amat lah berlagak mamat nie. Awal awal die gebang la dengan aku nak usha some one nie. At first aku macam "errr apeww mamat nie" haha, coz that girls sangat lah HAWT. Dan die macam ttetttttttttt.. Sorry ya capital "I" Awal niat nak game kan that girls lastly die dah jatuh cinta dengan die. *Skema gilew ayat aku kann. Kisah menjadi semakin rancak bile beberapa minggu lepas tu die kene tipu selamba jewk. Hmmm apew yang pelik sangat kisah cinta mereka nie ? Belum sampai klimaks lagi beb. Adew orang ke 8 masuk campor. *CERITA KALAU TEGAK JE TAK BEST. kisah cinta mereka menjadi semakin menarik pabila kawan makan kawan. Ha ? what ? why ? who ? Sabaa. kawan aku nie da kene tipu. pompuan yang die usha yang "KATANYA" nak di game tapi sebenarnye die da tersuke tuwh, Sebenar nya dia dah adew pakwe. Huhuh. Kene tipu selambe jewkk ! Siap cakap " Sumpah wei, demi allah aku tade pakwe, kalau adew quran dah junjung dah" Ho hem giii ! selekeh gilew kauu weii. Jangan main main kan agame aku laa. Hinaaa gileww kauu nak gune nama quran sebagai nak bagi orang percayeee.. ingat kami nie sekolah rendah ke ? Selekehh kan perempuann tuu.. nie belumm selekehh sangattt, Kejap lagii korang akan cakap "Gile selekehh betine niee" Sat naa. Cerita di sambung, Macam mana kami tau die tipu ? Sebab semua tahu yang die dah adew pakwe tapi tak cakap kat membe aku nie. Yang membe aku nie bagus la bagi anak patung segala *akuyangpilihanakpatungtu. Hehehe, aku nak name jugak wei :) We continue. Kawan aku punye kawan punye kawan punye kawan lagi tak bagi tahu kami sebab perempuan. Perempuan die tak kasik bagi tahu. Ini jenis punya orang pon ada ka ? Sayur punye orangg ! Mampus la kau. Nanti kau mati suruh perempuan kau korek kan kubur kau. Aku tanak gune kan kudrat yang aku adew nie tok tanam orang macam kau. *Cruel. Who care ? Oke kite sambung, capital "I" jadi gilew bile tahu pasal sume nie. Die memang seorang member yang sangat kuat. Korang tahu tak perempuan jalang tadi kapel ngan sape ? Die kapel dengan dum dum dum dum *bunyi drum. L E C T U R E !!!!!! OKe sekarang kite boley jerit ramai ramai. "GILE SELEKEH BETINA TUU SEHHH" bapakk aa, aku bile dapat tau, raaase macam nak suruh pompuan tuh terjun kat tingkat 21 hotel EQ melaka *promote tempat keje. Terjun sampaii bawahh then kalau tak mati terjun lagi sekaliii. Grrrr. geram tahap dewa 19 Macam fucker kau wei. Tauu la nak bodek lecture tapi sampai kapel ? HOO HEMM GII ! begitu hine nyew diri kamu ? Umur lect tu around 31. Kau ? 18 tahun. bapakk aaa. mate duitan $__________$ sehh kauu. tak pahamm aku laa. keluar malam ngan lect kau watpe wei ? *sendiri mau ingatt. Orang sume dah balik beraye kau stay lagi sane watpe ? *sendiri mau ingatt. Dah gatall sangatt kau nie. Aku hanya mampu melihat dan tersengihh sajeww.. Inii laa percintaan yang pelikk pernah aku tengokkk.. Same macam monyet dan burung katt atasss tuu. BADIKA ! name korang. Cool beb :) Sampai mati pon aku fuck korang !
-END-

*FEELING IS NOT A TOYS TO PLAY

4 Comments:

Blogger Alysha Nur syahirah said...

wow2!! ingt kn dia kapel with afiz nyew kawan.. punyew kwn. hahaha.. rupe2 nyew... tutttttttttttt... wekkkkkkkkkk!! law lysa dah lme simbah acid at muke dia tuh,!
jeng2.. mlm2 wat ap tuh...

'tggl seluar dan bju...msok kete&*&*^%&%$&^^^' (masyallah... mgucap lysa ! ish3)

29 August 2011 at 01:33  
Blogger 아핏 said...

yeahh ! lysaa, ur are rightt. hehe.. masyaALLAH. terokk nyeww lysaa.. jangaann pkk, nanti naikk jerawattt.. hahaha

29 August 2011 at 01:36  
Blogger Maii Yusre said...

pelik la.. kenapa girl tuh? Ish3.. buat malu je..

29 August 2011 at 07:22  
Blogger 아핏 said...

perempuan tuwhh memalukann je kannn .. huhu. kangan jadi camtu tauu maii :)

29 August 2011 at 10:56  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home