G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#56 A.K.A.U.N
posted at: Wednesday, 24 August 2011 | 12:46 pm | 2 Love! | Your Opinion?



Howdy partner ! terase nak update ini belogg la pulakk todayy. Since 9 o'clock tadi tidow. Kelas memanjang tade. Pastu bile nak ganti dah bermasla. Adoikkk. *pinjam atyn nyew tademark. :) Financial akaun. Aku almost give up ngan subjek nie. "RAMAI PELAJAR PERD REPEAT" triple miple down bile aku denga senior aku cakap cam tu. HO HEMM GIII ! But aku tokley give up. Ramai yang boley ajar aku. Firstly, My roomate. Die boley ajar aku but sekarang die dalam di lema, sama ada nak pindah ke UITM or tak. Then, My best friend Atyn, die boley ajar aku jugak, but susah sikit nak belaja ngan die. So aku tak berharap sangat nak belajar ngan die. Next but not least, LIZA die ajar aku jugak, POwer la beb. Langsung tak kasik aku wat journal. Terus wat ledger. garang pon garang . Masuk pon masuk. Best. Aku bersyukur ramai yang nak tolong aku :) Thanks to all my friend yang tak pernah penat bagi support kat aku. Dengan kesempatan ini saya ingin megucapkan kepada mak say dan ayah saya kerana melahirkan saya *Tadekenemengena
-END-

2 Comments:

Blogger Alysha Nur syahirah said...

haha.. nieh bwu account. blom ag civil engineering.. lysa dah thu daa azab dia.. so... THUMB UP to you ! hahahahahaha

24 August 2011 at 14:54  
Blogger 아핏 said...

Tengss tauu lysaa :) semangatt yang memberangsangkan.. hehehe...

26 August 2011 at 09:36  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home