G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#53 Suke seronok ?
posted at: Friday, 12 August 2011 | 6:39 pm | 0 Love! | Your Opinion?





Hellloww everybody. New post wif a new day. Today hepi bangat aku wei. Kenapa ? Aish saba la aku nak cakap la nie. But before that aku nak cakap kat ayah aku TAHNIAH !! *tepuktangan. Kenapa tahniah ? Err jup lagi aku bagi tau jugakk. Nie nak cerita nampak spageti nie. Mesti pelik kan ? Tajuk lain alih alih gamba spageti pulak. Haha. Aku teringin nak makan spageti yang mak aku buat la. Tadi bagi text kat mak "MAK TOLONG SENT SPAGETI YANG MAK MASAK, ANTA GUNE POS LAJU" Mak aku cakap tunggu aku balik. Sekarang wa mau cakap pasal duet la. Macam air jewk abis. Kejap kene beli nie kejap kene beli tu. Tension bakhang ! haa, kan lorat utare da keluar. Kol my daddy tadi cakap "AYAH TODAY ALONG BUKE MAGI" ayah straight to the point marah. Die cakap nanti perut kembung. Tapi nak jimat lah yah. Nonsense talk la aku nie. Hmm, my father sudah tanya la sape pic gadis yang adew kat last post yang lepas. Waktu dalam fon mase ayah tanye tadi nak jek aku jerit HOOOHEMMGIII !!! hehe, shock gilew kot aku. soklan cepumas wei. Kawan saja la yah. Bukan sapa sapa pon. OKe awal post aku cakap aku epi kan ? becoz ayah aku dapat pindah putrajaya.Thats mean my father dah naik pangkat AGAIN ! sebab nie jugak la aku cakap tahniah kat ayah aku. Errr, da banyak mengarut nie. Dah pukul berape nie. Nak ready buke pose. -END-

Family always be with us when we need

The Past
Home