G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#45 F R I E N D
posted at: Wednesday, 13 July 2011 | 9:12 pm | 0 Love! | Your Opinion?




Assalamualaikum

Long tyme no see
Haa, denga tak lagu blog aku nie
CINTA MUKA BUKU
Yeah nie lagu bezfren aku bagi
Dye merupakan kawan terbaik aku
Girl la
Kami sangat rapat gilew kot
Sampai kadang kadang orang ingat aku ngan dye nie macam pakwe makwe wei
KAMCING WEI !
Kalau aku pokok dye la monyet nye
Kalau aku monyet dye la pisang yang akan aku makan
Kalau aku nie madu dye lebah
Nampak tak aku bermadah
Hebat tak ? budak POLI la kate kan
Sape cakap budak U jewk yang hebat hebat
Aku hebat jugak la
Lecture tanye kenape aku amik akaun kan
Aku jawab because saje saje *slang mat saleh
Act aku amik akaun sebab nak buktikan kat mak apak aku yang bukan girl jewk yang boley berjaye amik akaun, aku yang laki nie pon boley berjaye EVEN tade basic
SAKSIKANLAHHH~
OKe pasal lagu background aku nie kan aku taw la lagu nie da lame
Aku baru nak terhegeh hegeh denga lagu nie
SO WHAT ?!
Lagu nie istimewa sebab kawan baik aku tuwh bagi la
Najwa latif song



************************


Kawan kawan sini ?
Sangat lah oke u all
Ramai yang syik tanye aku wei tenang kawan kat sane camne ?
Errr, setupiddd kuestionn kot
Mereka di sini sangat hebat wei
Suke suke !
Dye orang sume ajau aku cakap kedah everyday
Setupid kan, kalau aku dah kat kedah belaja cakap kedah la
Tapi satu jewk yang aku tak minat
Aku tau aku sorang jewk kat sini but jangan nak bahan aku sangat oke
Korang pk kalau aku sorang  aku tatakot nak gado kew
Hei kalau tak suke aku an
Korang boley pukul aku TAPI...
PASTIKAN AKU MATI
If not, haa baru lah korang tau
Nak tau ?
Pukul la aku dulu
Then we know what happen


******************

Girl
Yeah now we talking bout girl oke
Ramah jugak la girl at sini
Yang aku kenal baru bape kerat la
Yang kat dalam kelas aku la kan
JUE, NASUHA, TASYA, WANI, SABRINOSS
Nie separuh dari dye orang
Takan nak letak sume kan
Mampus lew nnti
Semalam aku beli burger
Perhh, punye la menyirap tahap dewa dewi
Macam lahabau a budak sini
Perempuan di utamakan
Tahap kemarahan aku dah membare
So semalam aku jerit la
UNTUNGLAH KAN JADI PEREMPUAN !!
ESOK AKU DATANG PAKAI SKIRT LA CAMNI !
Woaa, yang lain sume tengok aku macam aku ie seekor ruse comel masuk kampong
So what !
Betul pew aku cakap
Aku tunggu lame kot
But suddenly there is a pucker girl came wif her cute like hell face order burger
Wahhhh, dye dapat dulu beb
Mamat burger uh cakap korang laki tunggu jup
Aku pun cakap la kat mamat tuwh
“WEI AKU MEMANG DATANG NAK AMIK LAMBAT LAMBAT”
Untung gilew jadi perempuan


*********************





AHM
Roommate aku yang tinggi
TAIK GAM dye nie
Tapi baik la an dye nie
Oke la dari tade kan
Everyday bergayut ngan awek
UNTUNGLAH ADEW AWEK
Aku bahagian tidow awal
Ngantuk gilew kot
Sejak masuk poli always tak cukup tidow AND always busy
Grrr ! 6 sem camni
Untunglah kan


PAID
Nie membe aku jugak dye suke dengan perkataan Melaka
Especially BONGKAU
Bongkau means jom blah or berambus
But dye gune dengan care yang amat menyedih kan
Slalu marah orang dengan perkataan bongkau
BONGKAU BETUL KAU NI
Err, what was that man !



WAN
Ha dye kawan aku yang sempoi jugak la nak dikate kan
Tinggi macam antu raye
But baik gilew same macam ahm and paid
Lepak ngan dye orang best gilew kot
Aku bantai gelak jewk kat sini *bahse melake



**************


Over all aku hepi dok sini
Sorry tade mase sangat nak texting wei
Nie kelas danak start wei
So later update lagi
Rindu wei kat ORANG MELAKA
Especially MY FAMILY
Rindu mereka sangatt
Sabar yaw. Raye along balik taw
ALONG DAH HENSEM BANYAK NIE*perasan !
Yeahh ! can wait to hug them
-END-







The Past
Home