G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#44 Lepaking
posted at: Friday, 8 July 2011 | 10:18 pm | 1 Love! | Your Opinion?




Assalamualaikum

Yaw today lepaking at SILA SILA RESTORAN
Memang sila lah restoran tuw
Kehidupan poli mengajar aku tok jadi lebih disiplin
Kalau dulu aku balik always late
BUT sekarang before 7o’clock da kene adew kat dalam poli
Tak kira macam mane sekali pun kau tetap kene adew dalam poli before 7 *budak asrama
Bak kate PENGARAH kat sini
“Ayam pun tau balik before 7 takan la korang manusia tokley”
PUCKER !
Cakap sama itu olang, ayam tu tak pandai pegi GIANT la
Kalau dye orang tau pegi GIANT mesti tak balik before 7 la
Useless !
AGAIN today aku tidow sorang
Arm *name roommate
Balikk la cepatt weiii, aku takott la tidow sorangggggggg
Bukan takot sebenar nye but seram
Jujur la ea, bukan seram tapi tersangat seram
Langsir terbuai buai jewk
Bunyi macam macam
Shit !
Tape aku kan dah besau J
BUT kalau today adew yang dating teman aku tidow bagus jugakk.
Sape nak teman budak bernama MUHAMMAD HAFIZ nie tidow malam nie ?
Angkat kening !



**********************






Skema?
Sape? Aku kew wei? Owwww
Cakap kuat sikit lain kali taw, jangan cakap belakang.
Aku nie memang la skema *pucker
Tak macam kau wei, kau HAWT !
Tak mampu la aku nak jadi cam kau wei, so kita buat camnie
KAU KAU AKU AKU
Oke tak sis?
Paling pantang nek aku kalau orang cakap belakang wei
Kau tak puas aty kau luah kan pada aku *poyo gilew
Jangan la belakang aku pam pom pam pom
Bile depan aku diam jewk, bunyi jarum jatuh pun denga
Macam malaikat la kau wei
Luar cantik dalam pun harus cantik tau
So ingat la advice aku nie oke kawan?
Tak oke?
DIC !!
Aku still bomey idup la kat dalam kelas tuwh kalau kau tade
Laki sume dah kautim
Girl tuwh kau nak amik sume kau boley amik k
Tak herannnnnnnn lah wak J
Kite ade obottt.. HAHA !!
Act kawan aku ramai *triple poyo
Tade kau pun tape wei
Jangan amalkan sikap pura pura taw kawan
Sebab manusia macam kami tak suka orang macam kamu yang berperangai macam tuttt !




**********************




Activity today
Jog la brader kasik buang lemak lemak degil nie
Pancit suda
Jog sikit penat macam jalan balik umah from KEDAH TO MELAKA
Hooo hemmm giii !!
Teruk gilew la kau tenang !
Well biase la aku memang teruk, kau teruk? Mesti takan
So jangan jeles la aku teruk kau tak teruk oke J
At first today aku main futsal
But kaki aku nie bangku punye versi
So tokley main sangat
Then pegi court badminton dengan harapan adew orang main
Tapi....
Harapan tuwh hancur wei
Kenapa?
L kecewa gilew la aku bile tade orang yang main
Dengan perasaan sedih aku berlari perlahan lahan mengelilingi poli aku nie atau lebih sedap kite panggil namenye jogging *emosi
Starting from today aku nak jog everyday
Nak kurus! Nak kurus! Nak kurus!
Tapi kadang kadang tak gune la kalau cakap jewk retikan
So aku kene buat
Tanak aku jadi macam lebai malang
Nanti aku balik umah boley la belhagak ngan adik aku
“WEI AKU ENSEM TAK?”
Nanti aku tanye adik aku camni
*poyo tahap dewa kayangan dalam citew Hercules



**************


Before aku end blog nie
Sape boley bagi tau kat aku katne nak tengok cerita LION KING ?
Kempunan nie nak tengok cerita tuwh
Selain kat YOUTUBE mane lagi boley tengok
Please give me link oke
JASA MU DI KENANG !
-END-








1 Comments:

Blogger Maii Yusre said...

da lama tak tgk cite lion king :D

11 July 2011 at 15:43  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home