G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#41 Last day II
posted at: Friday, 1 July 2011 | 12:41 pm | 0 Love! | Your Opinion?


Assalamualikum

Last day aku pelok bantal aku
Last day aku baring kat tilam aku
Last day aku mandi kat rumah aku
Last day aku semayang jumaat sinii
Sedih gilew kot aku
Tape tenang kau kene kuat
Perempuan yang dok melake nie boley jewkk pegi sarawak
Sepupu aku perempuan boley jewk belaja kat INDIA



Err
sedih laa, da lew ta pena pegi jauh
aishh, todayy g jumpe kawan kawan
Alaaa, bukan tak balik kan
nanti raye aku balik taw
Tggu ea kawan kawan


Post kali nie aku nak mibs maap kat sume orang
Aku taw banyakk gilew kot sala aku kat sume orang
Especially to this person


Since sekolah menengah kot kawan ngan budak nie
Kacak tak ? *poyo
Selalu jugak kene kan dye
Bahan kan dye
sume yang buruk lah
B U T !
Dye tetap kawan ngan aku
Penah jugak aku malu kan dye
Tapi dye still kawan ngan aku
Nak ucap sorryyy sangat kau kau MAM
Kau kawan yang aku paling baynak wat silap
So sorry taw !
MIANHAE CHINGU !
Kat kawan kawan aku yang lain pon aku nak minx maap
Mulut aku nie aku taw cam longkang sikit
So kalau terasa kee an
Sorry taw
Lagu backgroung menganjing tak ? hehe
Time to say goodbye by Sarah brightman
-END-

*AN APOLOGY IS THE SUPERGLUE OF LIFE. IT CAN REPAIR ABOUT ANYTHING*

The Past
Home