G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

CELOTEH #31
posted at: Wednesday, 22 June 2011 | 7:54 am | 1 Love! | Your Opinion?



Assalamualaikum

WTH ! awal gilew aku bangun today
Errr ==” mamai lagi nie
Blurrrrr
*menguap
Biasenye time time camni aku tido lagi
Ujan ngah lebat nie
But aku tokley tido la
Malam tadi kene kacau ngan bende yang kite tak Nampak
Grrrrrrr
Aku cite kat adik aku
“wei malam tadi aku gase aku kene kacau a, tapi tataw a macam mimpi pun adew”
Adik aku cakap aku kene kacau uh
Haha
Dye da macam bomoh kan
Kalau cam uh aku nak panggil dye bomoh gemukk
Haha
Pena denga tak nenek nenel atok atok korang citew pasal kene empap ?
Kite tokley bernafas la gerak la ape la.
Pena denga takk ?
==” sume tataw la
Aish
Pegi umah nenekk kau then g tanye la ape lagi
Grr
Waktu first time aku kene cam uh la
Tapi kat bilik aku sendiri a
Semalam aku tido at bilik adik aku lain pulak ceritenyew
Aku macam kene empap ape sume but when aku bukak mate kan
Aku Nampak
Muke budak kecik yang hodoh gilew la
At first akuu ingat aku mimpi
But second attempt aku bukak lew mate lagi
Then budak kecik uh adew lagi
Then aku bia lame sikit
Budak uh tanak pegi seh
Woaaa !
Seram niiii
Haha
But sies la kan
Aku takut jugak tengok budak uh
Then aku nak gerak ape sume tokley aw
Grrr
Macam kene empap wif something
Then aku lawan lawan susa jugak taw
Macam yang aku cerite aku pena kene sekali kan ?
So waktu first time aku kene budak kecik uh tade
Kali kedue aku kene adew budak kecik pulak
Itu perbezaannye
Then nak taw ape persamaan dalam due2 kejadian nie ?
Persamaan pertame aku tokley gerak, nak nafas susa, tokley nak bercakap
Haa yang the best nyew tau ta ape ?
Aku boleh gerak bile aku denga azan
Woaaan !
Bertambah triple miple seram nie
3 pagi azan apew wei ?
Huhuhu
Terpulang lah korang nak cakap apew an
Takan nak tipu
Belogg aku
Sooo
Kite enjoyyy !
*puteri, nora Danish
Hahaha
Ikutt sapee la niee
Hm
Soo what !
Aku tulis la apew yang aku suke
Tak suke ?
DIC ?
Haha
Tilam dah mesej aku da niee
Sowh tidow balik
Byee J
Btw, sebelum aku terlupe
today is wordless wednesday bagi blogger
B U T ! aku tetap nak word jugak laaa
a big sorry from me 

Quote for this morning is àEvery creature is better alive than dead, men and moose and pine trees, and he who understands it aright will rather preserve its life than destroy it 
Henry David Thoreau 
-END-

1 Comments:

Blogger farhanahmansor said...

tulah kau tak bace doa tydo lagi ;p HAHAHA :D

24 June 2011 at 07:28  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home