G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

CELOTEH #22
posted at: Sunday, 12 June 2011 | 11:15 pm | 0 Love! | Your Opinion?


Helloo bloggerrr
wahhh, lame gileww tak update ini blogg
Fuuuhhhh fuhhhhhhhh.. berabuk sudahh ini blogg
Hahaha.. 
Sangatt bz la lateelyy. Kerja la itu lah ini lah
Then ini lah mase nyew aku FREE bangatt.
Today tengok KL GANGSTER ! 
terbaikkkkk yawwww
Aku rase macam nak tengok again and again and again
But tgk skali ckup la kan
Adik aku dah gersang dah nak tengok citeww tuwhh
haha
Padan muke kw wei !
Aku dah tengok
Yeahhh
NOT BAD la citew tuwh
Kemenganjingan dalam peggunaan ayat tuwh yang steadyy
conth mcm dye ckp GUA TETAK LU 18 BARU LU  TAW ERTI PENYESALAN
Woaa gempakk yaww dye cakap cam uhh
Gueessss watt i watch thiss moviee at JJ baruu yaww
Gsc dye steadyy la jugakkk
Keciiikkk and jalan out dye jauhh sehh.
naikk turunn
Ssiall lahhh....
Nie abang long dil lah ajauu akuu ckp bnde nonsene niee


Malik dye punye taikoo
Penjare da macam hotel dye da weii
CHECH IN CHECK OUTT
haha
Sebut jewkk hotel mesti ingatt keje
Haishhh, 
Penatt sehhh keje situu maa
siall laa.





People can talk back about u
people can laugh at u
people can tease 
they can said wateva bout u
But kite diri sendiri perlu kekal pendirian 
Orang cakap aku nie belhagakk jewkk ckp englishh
Do i care ?
Kw nak ckp aku belhagakk pulakk
mulut aku punye suke la nak ckp apew
asal kan aku tak pam pom la bile berceritee
Kw hot kan ?
so pegi carik org hot cam kw la
jgn dtg kat aku
STUPID !




Itik nie bermadu kasih pulak depan aku aw..
grr
Siall lahh
haha
Act aku jeles doe sape yang adew awekk
aishh aku tadee awekk lagii niee.
nak carikk malas,
so padan muke aku laa
Awekk pon bukan priority aku skunk nie
Apew yg priority skunk is studyy
Mak apak aku dah byk invest tok ak
Klau aku dapat terukk tyme belaja nie memang laa
siall laa
haha
Today aku nak bercerite banyakk gileww
but !
Taip taip IM aku bunyi
so aku pon lupe la apew nak tulis..
haha.. 
DAH KE LAUT da nie
-END-

The Past
Home