G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

CELOTEH #19
posted at: Monday, 6 June 2011 | 12:59 am | 0 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum and very good morning to teacher and friend
Hahaha.. cube teka kat atas nie ayat time bilee ?
Assembliesssss
Argghhh the bestt laa.
Dah bertahun tahun tak kene beratur ramai ramai macam kat sekolah dulu 
Tapi tak lame lagi aku kene hadapinye semule
Mesti bestttt kannn..
Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyyah
Korang jangan menyesal terime pelajar macam aku nie taww
Okkeeii Todayy hang dengan budak kuale pilahh
Ha ? sape ? Raess jewk kott.
Lepak punye lepak jumpe la ERA
She form 3
ERR.. first time meet tadi then jalan macam biasee
As usual la aku layan dye macam biase jewkk
Orang cakap aku nie peramah
WHATTT ? orang yang cakap laa.. 
errr.. jgn lew paiseyy pulakk..
Hahaha..
suke cakap sorang sorang
Then sambung balikk
Era kecikk jewk orang nyew.
Kedingg jewkk
Kayuu ? noo laa Papan better
Eii nak taw something tak ?
Kalau aku nie perempuan aku tak akan sesekali carik lelaki yang macam aku
Aku jahat sehhh






"tetttt tteeettt" Bunyi apee niee ?
phone aku lah.
Aku pakai phone murahh jewkk kott
Tape nanty after studyy nie beli baru
Dapat text dari raes aku senyum macam nak cecahh telingee sehh
Hahaha.
Susah yaw nak jangke dapat lepak ngan dye yang sekarang da sambung belaja Kuala pilah
Seharian lah dengan dye today
So bestt
Bcoz raes sowh teman dye shopping
Woaaa.. u came to a right person !
Aku nie macam girl sikit la
suke bnde yang cute cute and suke shopping
Hhahaha.
DIC ?
f***
So Raes keluar kan segale nasihat untuk aku bile da lepak tadi
As usual la kan,dye always risau kan kawan kawan dye
NIE LA TRUE FRIEND !
hahaha
Bile dengar nasihat dye aku rase elok la ta payah membazir beli itu ini
Nanti sambung belaja da tade duet nak beli buku.
LAPTOP APPLE, SELUAR SLEK MASTER,  PHONE BARU C6
OMG ! byk lagi yang nak belii yaww
Aku byk sedar bile raes bagi nasuhatt tadi
Waoo a lot of thank to him
Tengah shopping Tedy kol
Dye bile kol mesti nak memekikk jewkk aw.. nak jeriittt
Hehehehe..
Sorryyy tedyyy
Pleasee slow ur voicee okee
Sampai rumah jewk boyot send text
"TENANG KOL AKU,ADEW STORY"
Aku dah agak yg aku jewk yang kene kol
So cerite dyew memang pam pom sikit but gempakkk !!
really hot yaww
3 episode wif diffrent title
BEST BRO !
hahah
-END-




XYZ BYEEEE

The Past
Home