G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

CELOTEH #32
posted at: Thursday, 23 June 2011 | 12:26 pm | 2 Love! | Your Opinion?




Assalamualaikum

2 JULY 2011
Tarikh aku meninggal kan melake dan berangkat ke kedah
TERsangat lah berat hati ini nak tinggal kan mak ayah
Nak nangis laa
Tak pena berjauhan ngan mak ayah
Sape nak geletek aku bile aku tak bangun subuh
Sape nak layan kerenah aku bile aku lapa
Ngan sape aku nak bermanje
Aku nak mengadu kat sape lagi bile aku sakit
Sape nak geli geli an belakang aku
Huhu
Semua benda nie bermain main kat fikiran aku
Heii tapayah nak bermain sangat ea !
Adoii
Im 18 laa
Pegi kedah tuwh bukan nak amik daun ketom ke
Isap ganja kew
Aku pegi sane nak belaja
Demi kebaikan aku jugak
POLITEKNIK SUTANAH TUANKU BAHIYAH
Yeahhh !
Aku nak pergi sane
Tapi tu lah
Tak pernah tinggal an kuage
Anak emas la kate kan
Huh
DIC ?
Ape korang nak cakap an cakap lew
Puck kerr !
Hahha
Since kecik lagi kot aku tak berpisah ngan kuage aku
Asrama pun tak pena masuk lagi
Haisshh
Anak manje kuage
Aku lew
Even aku nie anak sulung
B U T !
Aku nie manje
Semua yang aku mintak dapat
Mak ayah I love you so much !
Kang tulis ILYSM kang mak aku tak paham
Haha
Orang lam la kate kan
Haha
Ayat penuh jewk dye paham
Kite ikut kan jewkk


Mak ayah along nak minx maap
banyak dah along wat sala kat ayah
ayah cakap "along jangan smoke" 
tapi along smoke
Ayah cakap "Along jangan wat hal kat sekolah"
Along buat
Ape yang ayah suruh along buat tak semua along buat
huhu
Even along dah wat macam macam aayah ngan mak still manje kan along
Huhuhu
Nie along danak pegi jauh
mak ngan ayah jage diri eelok elok taw
Mak along banyak gile sala kat mak
huhu
nangis da niee
sobs sobs
Along salu lawan cakap mak
Tapi ape mak buat ?
Tetap manje kan along
Mak bile along balik keje mesti mak bau rokok
mak bebel along watpe ?
tido kan
huhu
Banyak dose along
Along nak minx maap kat mak
huhu
ALONG SAYANG MAK DAN AYAH !
banyak dah mak ayah invest duet tok along
so kalau along gagal dalam pelajaran
memang kecewa la mak ayah aku an
huhu
Aku taw mak nangis bile aku nak tiinggal an dye nie
yelaa, anak first an
mak pun dok umah tuwh ngan iki and oman jewk
aku kene belaja rajin rajin dan bawak kejayaan
yeahh !
tebus jase mak apak aku
yeahh
aku kene berusaha
ha
camniee laa
baru chill
sedih sedih ta best
kite kene chill




L O V E
Act aku bukan nak citew pasal love
B U T !
aku nak citew pasal kawan belogg aku
woaaa ! dasyat beb dye adew lagu sendiri
hehe
Terover pulak
korang pegi la kat SINI
 Today quote is
Having a baby changes the way you view your in-laws. I love it when they come to visit now. They can hold the baby and I can go out.
Matthew Broderick 
-END-

2 Comments:

Blogger EndyScenes said...

da sampai sana bgtau aku. member aku ade blaja kat sane senior kau la .

24 June 2011 at 00:36  
Blogger farhanahmansor said...

wui, rileks aa tenang, kau chill je okay :) be strong! yeahhhh.

24 June 2011 at 07:27  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home