G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#40 Last Day
posted at: Thursday, 30 June 2011 | 11:55 pm | 4 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum

Today last day aku jumpa kawan melaka kot
Esok dah bz nak buat itu ini 
Pejam celik dah tibe da masa nak berangkat ke kedah tu
Orang kedah sabaa naa, cek datang sane buatt gempakk oke


Tenang jewk suasana kedahh
Same macam name aku, Tenang is my name oke
Asal ramai yang SHOCK denga name aku TENANG ?
Err unik kot name tuwhh 
Best ape bagi aku
Jangan tanye la kenape orang panggil aku TENANG 
Bcoz soklan tuwh da penat aku dengaa.. 


Yeah goodbye my friend yang kat melaka
Sedih gilew kot nak tinggalkan korang
BOYOT lepak ngan sye todayy, last lepak la nampaknye
DANIEL jumpe dye kat takraw, cam biase la bergosip,, Lepsa nie da tade da
SAFUAN membe aku tergile dan lawak, lepak kat takraw jewk tadi same ngan AFIK 
Hang jangan dok kalut sangat bile cek dah takdaakkk niee taw
Hahaha
Sume da cakap utaraa da la niee
seronokk layan mereka
Mesti rindu punya aku kat die orang
Tapi tak sume kawan aku yang kat melaka suke aku dok situ lame lame
Shit !
Tape, setiap orang adew musuh kat dunia nie
Tak amerika laa kalau tade musuh kan
Bak kate orang kampung aku nie pon kan
TAK LANCAU LA KALAU TADE MUSUH

 Lepas nie nak tanak aku kene study hard la
Macam budak kecik nie
Malu saiaa di buatnya !


Yeah. after start study 
Da tokley nak berperempuan sangatt
Bak kate adik aku "LONG KAU JUAL MAHAL LA"
haha
Watev la kau Yul
Sape yul ?
adik aku la
Lepas nie aku dah tinggal kan family da
Yeahh today hari last aku makan luar bersama family
Tapi ta cukup ahli
due orang adew kat asrama
So raye nanti aku jumpe korang ea
Jangan rindu aku taw *poyo gilew
Lepas nie da tapat nak update selalu dah
Nak orentasi lagi la itu lah ini lah
Errr
Aku dah lupe la nak pegang pen
eH JUP ? Pen camne rupe die ? *lorat nak mampos
Belaja rajin rajin buktikan kat mak apak aku
ALONG BOLEY !


Mesti korang cakap
"Ape la dak tenang letak pic kalkulator nie ? "
Heii, aku amik kos akaun oke !
Yeahh ramaii cakapp susa.
So what !
Aku nak belaja jugakkk
Nak pecah kepale pecah la


Tuu diaa
Pintu gerbang poli aku
dah memanggil manggil
TENANG~ TENANG~
hahaha
berangan kuat la aku nie kan
macamm bangang
Tilam da miskol aku sowhh tidow nie
Lagu background alwayy ubah ikut mood
Laju lagu tuwhh mood aku pun lajuu
Slow lagu tuwhh.. mood sloww.. hehe
Do it now remember later BY 
Sleeping with siren
-END-

*I will study and get ready, and perhaps my chance will come*

4 Comments:

Blogger cik Dil said...

hey, dil stdy kt melaka..kt utem..^^

1 July 2011 at 00:44  
Blogger 아핏 said...

UTEM ? ramaii membe kat situu.. kos ape ? sem bape ?

1 July 2011 at 00:47  
Blogger Maii Yusre said...

Alahaii..baru nak usya tenang.. XD

gud luck eh! Next year insyallah maii masuk situ..hehee..akaun jugak XD

1 July 2011 at 04:41  
Blogger 아핏 said...

Heii mai dok mane ? asal next year baru masuk ? umur berape ?

1 July 2011 at 11:30  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home