G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#39 Macam Harem jewk kau
posted at: Wednesday, 29 June 2011 | 11:53 pm | 7 Love! | Your Opinion?


Assalamualikum

Islam lagi aku nie
Yeah tajuk gempakkan ?
Memang macam haremm la kau wei
sape nak perhatiann nie ?
What care aku macam nak perhatian ea ?
Asal kau tibe tibe jewk ?
Hei mulut jage la wei
Aku pon danak belahhh da
Lepas nie tadenye aku at sini
Kau jangan risau aku dah delete semua kawan kau dari list aku
B U T !
Adew kawan kau uh kawan aku jugak oke
So aku ta delete
Tolong ingat nie ea
Aku tanak publisiti murahan cam tu oke
Setuupid la kamu
Bengong
Dtang dari mane tah
Tibe tibe cakap bende nonsense
Puckkeerrr !
Aku niat dah baik da nak baik balik ngan kau
Then ?
Asal kau buat aku cam sampah yang kene tiup angin ?
Pk orang kosong  macam tin kew ?
Aku save oke mesej uh
So aku ngat sampai bile ape kau cakap kat aku
STG ! aku takan kacau membe kau lagi
Hambikk laa !
SHIT !
Aku da tataw nak cakap ape lagi kat kau
Hei muka lawa pangai kene lawa ma
Jangan luar baik dalam macam Kimak !
Cakap pandang pandang sikit la beb
Jangan pakai bom jewk
Pompuan pompuan ?
Hei pk aku nie perdagang dari mesir nak jual pompuan
Agak sikit ea !
Kau tataw pape pon pasal aku
Jangan bajet macam dah 7 bulan kau kenal aku ea
So kalau kau terbace blog aku nie kau nak buat ape ?
Text aku meleret leret ?
Kol aku maki maki ?
Hei ingat nie ea
Kau yang mule dulu
Aku satu sen pon tade nak mara kau
Oke kau cakap bukan warning 
But cakap elok sikit boley ?
Nie belogg aku suke aty aku la nak tulis ape
Kau nak mara aku ?
Then putus an persahabatn
AGAIN ?
Yeah yang first mang silap aku
But this is the second time ke ?
ARGHH !
Ape pasal dunie nie sangat kejam
Memang ke ?
Oke kau winner la
But kau winner among loser !
Oke aku memang huhahuha
So what ?
Kau memang macam haremm la..
Sorry bahase kasar
-END-

*LIFE IS NOTHING WITHOUT FRIENDSHIP*


7 Comments:

Blogger persevere said...

waazzuupp weiihh?

30 June 2011 at 00:19  
Blogger 아핏 said...

kau da bace an post aku nie.. so camtu la cerita dye. siapa tuwh kau tokley tahu la.. hope kau tade la nak tanye sume membe kau oke.. jasamu dikenang.. hehe.. :)

30 June 2011 at 07:13  
Blogger mika sue said...

sabar2 ye...hehehe

30 June 2011 at 12:12  
Blogger 아핏 said...

Mika sue nie yang paling saba la beb ^^, tengs 4 komen

30 June 2011 at 12:41  
Blogger Maii Yusre said...

Chill beb..
STG?? Apa tuu?

30 June 2011 at 14:35  
Blogger 아핏 said...

SWEAR TO GOD laa beb.. heheh.. hei adew pesbuk tak ? add me :)

30 June 2011 at 14:37  
Blogger Maii Yusre said...

Fesbuk??
Main blog ngn twitter je laa..
If one day tergerak hati nak ada fesbuk, nanti org add dia XD

30 June 2011 at 15:26  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home