G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#38 F.R.I.E.N.D
posted at: Wednesday, 29 June 2011 | 8:02 am | 5 Love! | Your Opinion?


ASSALAMUALAIKUM

Chingu, kawan, friend, 
Selain ibu bapa, mereka yang kat atas nie sangat lah penting bagi aku
Suka duka semua aku kongsi dengan kawan
Tapi susa doe nak carik kawan yang betul betul baik
Nak taw something tak ?
Aku always samekan kawan nie dengan dinding
Kenape ?
Mane lew aku tau saje nak sebut dinding
Kalau aku cakap kawan nie same cam kayu, so kayu la die
karutkan ?



Quotes nie boley jewk cakap kawan nie same macam bintang
Aku pon boley cakap kawan aku macam BISKUT sekejap adew sekejap tadew
Punching bag tempat kite luahkan pasaan
Dan kawan jugak boley jadi guru kaunseling yang bagi nasihat
Badut pon boley jugak, suke buat orang gelak *Bermadah pulak


Cube teka nie sape ?
Tak tahu ?
Fail la korang nie, nampak kat tepi tepi nie
Carik yang bername lisa
Adew ? pakai sweater
Dye nie la lysa
Kawan blogger aku yang paling baik la
Dye nie pangai macam biskut
Suke ilang ilang
Aku panggil die biskut kering
Baik but kasar
Act bukan kasar taw tapi sempoi la
Suke makan Jeli lidah lembuh bersusu *EEEEEEUWWWWW !!
Dye cakap aku nie aku H.A
Ape H.A ?
Setupid keustioon laa ! Carik sendiri !



Sape nie ?
Boyot name die
Asal boyot ? errr.
Stupid kuestiioonn, tanye a die sendiri *haha
Nie punching bag aku
Bile geram aku lepas kat die
Die nie pon aku punye clown, adew jewk bende nak di gelakkan
Kadang kadang die nie macam kaunter pertanyaan pun adew
Always jawab pertanyaan aku

*******
Asal due orang jewk yang aku letak ?
Due jewk yang mampu aku letak, so tapaya banyak banyak
Bukan bemaksud aku tak ramai kawan
But due orang cukup la
Nie pon da macam macam aku gelar kan die orang
Biskut la, punching bag la itu la ini la
Kang lagi ramai orang lagi banyak gelaran yang keluar
Nie baru Biskut dengan punching bag
Belum lagi aku cerita kawan yang ibarat mangkuk jamban
Tempat aku kencing kan 
Kawan yang macam bunga api pon belum lagi
Cerita pam pom
Tengok video clip firework tak ? haa cam tuh la die
pam pom pam pom
Kawan nie adew pelabagai jenis la beb
Kene pandai pilih la
Tanak panjang kan lagi post nie
Nanti lysa cakap aku nie suke membebel.
Before end this post Background musik nie tajuk dye
CONFESSSION OF FRIEND by 2AM
-END-


*A FAITHFUL FRIEND IS A MEDICINE OF LIFE*

5 Comments:

Blogger Maii Yusre said...

Hahaa..untung la dia ada kawan :D

29 June 2011 at 15:04  
Blogger 아핏 said...

elehh sume orang adew kawann

29 June 2011 at 15:50  
Blogger Maii Yusre said...

:D

29 June 2011 at 19:15  
Blogger Maii Yusre said...

thanx follow org tade kawan ni XD

29 June 2011 at 19:16  
Blogger 아핏 said...

apesal tade kawann pulakk ?

29 June 2011 at 20:56  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home