G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#36 City hunter
posted at: Monday, 27 June 2011 | 2:28 am | 2 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum


Satu dunie kenal dye nie kan ?
Hensem cam aku tak ? *poyo gile ayat
Aku sekarang layann citew nie sekarang
So kalauu korang tanye "Hei, Tenang kau buat ape ? "
Aku jawab City Hunter jewk la
hehe
paham paham la yeaa

********

Aku sangat suke bace belogg seorang kakak yang sangat tembam
Her name is iera
Tengok belogg dye kat SINI
Die buat novel mini kat belogg dye
Sangatt lahh bestt !
Lagu background dye sangatt bestt
Layan pasaan kat belogg dye best wei
hehe
Datangg jengok la belogg dyee uhh


*******

Pagi yang tengah hujan nie kan best tau tidow
Bantal aku da 5 kali miskoll enset aku sowh tidoww
Tilam lagi la 4 mesej dye aku tak replyy sume mesej sowh aku tidoww
Waitt yaa later i'll come to u all taww
Aktiviti today ?

 Jusco baru 

Shopping sini la today
Everydayy aku nak shopp laa
Boross gileww
Pantang dapat duet belanje


Sikit lebih kurang laa sweater yang aku beli todayy
At first aku pegi sendiri taw
Cakap kat mak camnie
"mak orang adew jumpe sweater tadi tapi tak beli"
Then my mom tanye kenape taw
Aku cakap la  "kite bawak 50 jewk, tak cukup 10 ringgit"
Then mak aku keluar pegi lew hantar adik aku
Balik jewk mak aku bawak sweater 71 ringgit
Yeahhh !! suke mak ! 
Tengss !
*Gedik


**********


Asal kan love jewk mesti nak citew pasal love kan ?
Aishh, tade la.
Nak citew pasal my friend
Yeah now we became close friend or we call it Bestfriend
Sorry la to Mansor daughter
But i love to write bout u beb
Heheh
"Lagi sekali sorry, aku tanak kawan kau"
Yeahh nie dye cakap kat aku bile aku always cakap sorry.
Annoying sangat ea ?
So sekali sorry tanak kawan ea ?
Nie da banyak kali aw
Banyak kali tade pape la barang kali

 Kenape dengan gambar nie ?
Janji kau pada aku
Ingat ?
Kene ingat  :)


Citew nie kan yang kau suke tuwh ?
Tak silap la
Yang kau nangis sampai kua hingus
Then aku kesat hingus kau
Euuuwwwww ! *poyo jewk


Aku tersangatt lah suke lagu nie
Haaa, pengaruh kau lew nie
Aduii 
Suke nau layann kan Otak aku yang biul nie ea kau
BAGUS !
Malam nie aku tidow lua kan ?
Belahhh la kau
Aku adew sweater baru la
Tak kesah pon tidow lua *belagak

Scene in city hunter

Taw apew ayah dye bagi taw dye ?
DON'T FALL IN LOVE WITH ANYONE OR THAT PERSON WILL BE COVERED WITH BLOOD
T Y G !
aku tak dapat life macam dye
Kalau aku dew life macam dye, tataw la camne kan
Kalau dah tuwh destiny aku
Aku ikut jelaa
*triple poyo


*******


Hey to F**I
aku nak bg taw kau something
Kau tau tak love tak boley di pakse ?
Yeah its true that Love will always find a way 
B U T !
we cannot control it !
U can do things or create ways to manipulate it for your own desires
U should remember this
Aku sangat lah annoying dengan kate kate kau today
Sorry to say weii
Aku memang berharap gilew gilew kau pegi


Lagu nie khas untul kau
Aku always Doa kan kebahagiann kau
sorry, mianhaeyo !

Panjang gilew kot today aku mengarut
Heii kalauu tak suke belogg aku an
Pegi kat butang pangkah uh then kau boleh blahhh
Shuhhh ~
Before end this entry nak minx maap pade yang terase
-END-


2 Comments:

Anonymous aen said...

best2 entry awak kn ...huhu :D

27 June 2011 at 21:58  
Blogger 아핏 said...

Ainn tengs weii.. hehe... mane dew best wakk :)

30 June 2011 at 07:59  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home