G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

#35 100 follower !
posted at: Sunday, 26 June 2011 | 1:16 am | 1 Love! | Your Opinion?


Assalamualaikum 

Yeahh hundred follower reach !
mision accomplish beb
tapi capai dengan care yang kurang menarik sikit
haha
so what ?
Tengs to this GIRL she followed my belogg and became my hundred follower
Datang leww ziarahh belogg dyee
dengan ini wishlist aku da makin kurang laa.. tengs to herr
 STEADY !





Enough pasal uh now we continue to our main story
haha
da lew 2 post yang lepas entry yang aku tulis jiwang gilew siap lagu once lagi background
Insaf wei nak wat post cam uh lagi
ahaha
ECLIPSE dan jugak VIOLA IN REEL LIFE
grrr
ECLIPSE

VIOLA IN REEL LIFE

due buku yang aku tapat beli tadi
aduii
Nak bacee buku tuwhh
da buatt muke kesiann dah
still ayah tak bagi aw
Lagi satu aku nak beli sweater kat JJ baru tuwh
150 arge dye
lawa !
tapi kalau bnde uh ayah aku kate tokley uh logik la
nie novel BI yang aku nak tuwh dye tak bagi
Not fair oke !!
Tapi takpe today buat spect baru
YEAHH !!
sekarang wa suda adew 2 spect weii
Amoi yang tolong cek mate aku tadi kan kan
dye mesti geram ngan aku
sampai dye cakap camni "adikk u cerita banyak ma, saya mau cek mate"
Paham apew dye maksud dye ?
oke camni dye tanye soklan "yang atas uh nampak ? "
aku jawab panjang tau
"nampak la amoi ,tapi pudar susa sikit, kadang nampak cam O pun adew U pun adew G pun adew. moi camne niee, tak nampak lorhh "
haha
panjang meyh aku jawab
dye gelakk jewkk keje
aku tak paham pon dye gelak sebab pew
lame jugak lah aku dalam bilik tuwh dengan dye
wahhh !! date kejap ngan amoi tuuu
Then keluar dari situ aku disuruh pilih bingkai
haa, nie part yang aku sangat suke
Aku pakai spect uh dye cakap muke aku cute cam artis korea mehh
haha
Bangee gilewww !
Seluar nak koyak dah tadii
yeahhh !

Then citew at anak mansor uh
haha
Anak mansor uh lagi lew
orang cakap muke cam Lisa Surihani

Same mate kew di oarang nie ? aku tak paham la
sape yang jumpe dye cakap dye cam lisa
Heii korang rabun kew ?
dye buncit laa..
She my cit !!
hahaha
Sorry to sayy la
aku bangkang habis la kalau orang cakap kau nie cam lisa
haha
Kau tokley kene puji lebih lebih
nanty kau lebihhh
haha
Hei aku tak tuka background musik sebab kau laa
haha
Nie lew lagu yang aku cakap semalam. 
Denga sampai lebam
-END-


1 Comments:

Blogger Alysha Nur syahirah said...

tedia... rajin nyew update... fuhhh!

27 June 2011 at 01:10  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home