G

A

R

E

K

I

Hello Dude! Welcome to my Blog!
The place where I keep my secrets!
I'm just a man who loves
Anime, Japan
I hope you enjoy the journey through my life and adventures!
and do not leave without comment! Thanks for the visit
Follow + Dashboard
: See you soon...!


|
K∀RNEV∀L

CELOTEH #5
posted at: Friday, 20 May 2011 | 1:02 am | 1 Love! | Your Opinion?


Hello and Assalamualaikum,
its been a while im not udate my blog. SANGAT lah biziey dengan kerja . So now im back !  
 

 Aku nak tulis about
WORK,LIFE AND MY LOVELY SAYANG FIFI ! 
Aku kerja kali nie jage function AMG INSURANCE group. Group nie memang la power set meeting room tok dye semate mate tok dye pkai kejap. Then refresh blik, Arghh, gilak punya team.But their dinner is the best.Ak tengah setup tok dinner dye org suddenly JACLYN VICTOR lalu sebelah. At first ak nmpak aku ckp EK ELEH JACLYN VICTOR NIE APE LA DYE NA.Itu sebab dye kacau ak bentang red carpet. But suddenly ak tekejut blik. haha.. macam bodo je. OMG ! jaclyn victor laaaa. kyaaa~

Da macam pompuan plak ak na jerit mcm orang gilak . Same je dye owg artis ke tak , berak busuk jugak.Aku di beri assigment untuk menjage table 3 dan 9. perghh tetumpah pulak air tea kat baju dye . TYG ! there is nothing happen. So the next mrnink ak jage coffe break. TERBAIKK WOKK !  aku paling suke bile orang lain ckp TENGS  rase puas dapat tolong orang. Suddenly there is a womencame to me and grumble to me  about teh tarik. AISH ! aku nie tempat tok kw merungut ka kakak ? na je ak ckp cam tu. Ak layan kan kepale otak dye then tibe tibe dye na lebih lebih pulak. Na manje manje plak. Diri dalam counter dengan aku plak. Kononye dye tolong ak la. Tp pada hakikatnye dye langsung ta membantu aku. TAPI mase tu dye la makhluk paling menyebok kat situ. Aku merupekan coffe machine dyeorg. Ckp je ape na. Aku bagi free je. cofffe or tea sir ?

THIS IS YOUR TEA SIR. ENJOY !
                                                                                                                                                                                


Today adew budak baru dtg keje. Aku punye prinsip senang je. KW LAYAN AKU OKE AKU LAYAN KW OKE.Tapi camne ak na layan kw ngan oke sedang kan aku bru tanye kw name then kw danak begado ngan ak wei. Apak kw la .Ak tanye name kw je la bukan mnx duet mak apak kw. Sial punye org.

JANGAN BELGAK BAGUS LA 







Love ? what is love ? tu soklan yang sering di persoal kan. dan jwapannye adew pelbagai jenis. Bagi aku cinte tuwh mcm tettttttt !!!  Afta a few month being abandoned by mrs wrong.Ak blom adew selera na adew relationship yang sies. Tade selere taw ak ckp so bkan selame lame nye laa ak na kekal single.
Adew seorang gadis yang datang dalam hidup aku,

THIS IS HER ! 


Dye nie sangat la baikk.. ak kenal dye di FB. FB menghubung kan kami. first tyme aku kol dye kan. dye sangat lah ganas. YEAHHH MAN. suke bai pompuan sempoi nie. tade cover ayu pun.Dye sayang aku. we are besties TERBAIKK. dye ckp dye sayang aku sebab ak nie mcm someone kan. Ak sayang dye plak sebab dye wat ak lupe bout something. So deal la. Aku sangat suke berkawan dengan dye. sangat caring but ak nak kw taw ak ta suke org kesian kan aku. nnty aku rase lemah. So bile ak ckp ak ta suke ta bermakne kw tokley caring bout me baby . FIFI u always make me feel epi. tengs    



 
    U BABY

1 Comments:

Blogger miss rara said...

so sweet..hope u guys happpy...

20 May 2011 at 16:54  

Post a Comment

Back to the Blog?

The Past
Home